25-jarig jubileum en benoeming tot Lid van Verdienste

In februari 1997 werd Wout van ’t Wel lid van VIOS Tafeltennis. Daarvoor speelde hij bij LTTC De Toekomst in Lochem. In de afgelopen 25 jaar speelde hij competitie in de 4de, 5de en 6de klasse. In 2004 werd Wout bestuurslid bij TTV VIOS en van 2006 tot 2022 vervulde hij de functie van Penningmeester. Naast het financiële gebeuren heeft hij tal van andere taken vervuld, o.a. het onderhouden van de website en het verzorgen van de PR voor de vereniging in de ViosWijzer en de regionale media.

Na het tafeltennissen kreeg Wout steeds meer last van zijn knieën. Hierdoor moest hij helaas stoppen met het actieve tafeltennissen. Gelukkig heeft hij met zijn hobby Geocaching een andere leuke bezigheid en houdt hij zijn conditie op pijl bij Total Fit in Ruurlo.

VIOS Tafeltennis is dankbaar voor alles wat Wout voor de club heeft gedaan. Tijdens de ALV op 2 mei hebben wij Wout daarom benoemd tot Lid van Verdienste. Van Voorzitter Walter Rouwhorst ontving Wout een mooie bos bloemen en een blijvende herinnering aan zijn 25-jarig jubileum.