Tafeltennisseizoen is weer begonnen

Na de zomervakantie is Tafeltennisvereniging VIOS weer begonnen aan een nieuw seizoen. De tafels zijn gepoetst en staan klaar voor onze leden uit Beltrum, Eibergen, Borculo, Ruurlo en Groenlo. Wij zouden het natuurlijk leuk vinden om nieuwe spelers te mogen begroeten en nodigen de inwoners van Berkelland uit om kennis te maken met tafeltennis. Wij spelen iedere maandag in het achterste zaaldeel van sporthal ‘de Sonders’ te Beltrum vanaf 19:30 uur. Onze leden zijn zowel actief op recreatief niveau, maar er zijn ook spelers die aan de Oostgelderse competitie deelnemen (4e tot 6e klasse). Er is een mix van dames en heren, waarbij de heren in de meerderheid zijn. Kom ook eens een balletje slaan tegen enkele van onze leden. Batjes en balletjes zijn voldoende aanwezig in de sporthal, wel dient men zelf een paar sportschoenen mee te brengen. Na afloop is er voldoende gelegenheid om gezellig na te praten in ‘de Spilsoos’.