VIOS Tafeltennis succesvol in Wiltschutbeker

Zowel het eerste als het tweede tafeltennisteam van VIOS uit Beltrum doen het naar wens in de poulewedstrijden van het Wiltschutbekertoernooi. Beide teams staan op dit moment bovenaan in de poules. VIOS 1 met 12 punten en VIOS 2 met 11 punten. Een verslag van de afgelopen speelronde, de tweede van drie poule-wedstrijden.

VIOS 1 moest het thuis opnemen tegen het team van Grol uit Groenlo. Wim Holt moest zijn meerdere erkennen in Roy Hieltjes. Paul Bergervoet en Martijn Koster wonnen vervolgens hun beide partijen tegen Patricia Hieltjes en Erik Bevers. Paul moest helaas ook Roy feliciteren en daarmee was de tussenstand 2 – 2. Martijn kwam in een zeer spannende partij tegen Roy in de vijfde set net wat beter uit en sloot de partij af met een 11 – 9 overwinning. De laatste partij eindigde ook in winst voor VIOS, waarmee de eindstand uitkwam op 7 – 2 voor VIOS 1. Een prima overwinning!

VIOS 2 moest eveneens thuis spelen en wel tegen Reflex uit Varsseveld. Wout van ’t Wel opende zijn wedstrijd met een overwinning op Sander Scheuter. Janwim Jacobs moest helaas buigen voor Guido Tank in een spannende vijfsetter. Daarna was er een bijzonder spannende vijfsetter van Wim Fennis tegen de lijstaanvoerder bij de persoonlijke resultaten in de vierde klasse Rob Janssen. De vijfde set eindigde na veel fouten, maar ook mooie rally’s van beide spelers in een 12 – 10 overwinning van Wim. Janwim had zijn dag niet en verloor ook zijn tweede partij tegen Sander. Wout won vervolgens ook van Rob in vier games, een knappe prestatie! De eindstand kwam uit op 5 – 4 voor VIOS 2.

Er is nog één wedstrijd te gaan voor beide teams en dan zit de poulefase er op. Een eerste plaats moet er voor beide teams in kunnen zitten. Wordt het een tweede plaats, dan hangt het af van het aantal behaalde punten of een team doorgaat naar de volgende ronde.